ViataDinPlin.ro primeste certificarea „Health On the Net”

Incepand de astazi site-ul nostru a fost certificat de catre organizatia „Health on Net„, si astfel se atesta credibilitatea si acuratetea medicala a informatiilor oferite pe aceasta pagina.

Fundatia Health on the Net (HON) a luat fiinta in 1996 la intiativa unui grup de medici si oameni de stiinta din Geneva, Elvetia. Scopul ei este de a analiza continutul medical oferit pe internet si a certifica site-urile care ofera informatii veridice, bazate pe dovezi stiintifice.

Peste 8000 de site-uri din intreaga lume au primit certificarea HON si ne mandrim ca facem acum parte din acest grup select de site-uri ce ofera informatii de calitate.

HON este o organizatie non-profit ce are rol consultativ pe langa Consiliul Economic si Social al Natiunilor Unite (ECOSOC). Astfel ii sunt facilitate relatiile cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si rolul de consultant pe langa ministerele catorva tari in care HON este prezenta.

Detaliile certificarii noastre sunt accesibile AICI, dar si vizibile printr-un logo in partea dreapta a site-ului nostru (sub sondajul de opinie).

Va multumim pentru suport si continuam impreuna!