Webinar LIVE – Cum ne putem ajuta singuri in lupta cu COVID-19 ?

Site-ul Viata si Sanatate, in colaborare cu centrul de sanatate Herghelia organizeaza un webinar in direct, miercuri 29 aprilie, incepand cu orele 19.00

De ce acest webinar?

In ianuarie 1918 a debutat cea mai ucigasa pandemie din secolul XX, gripa spaniola, care in umatorii 3 ani a secerat zeci de milioane de vieti, mai ales copii sub 5 ani, adulti intre 20 si 40 ani si varstnici dupa 65 ani. Un studiu medical publicat in 1919 scotea in evidenta ca in sanatoriile din SUA care practicau tratamente hidrotermice coroborate cu un stil de viata sanatos incidenta pneumoniei – ca si complicatie a gripei – era foarte scazuta in sanatorii (de 7 ori mai mica!!!), iar mortalitatea prin gripa era de 5 ori mai mica decat cea din spitalele militare.

Astazi omenirea se confrunta cu o criza asemanatoare, in fata careia inca nu avem solutii. Pot lectiile invatate atunci sa ne ajute astazi? In ce fel un stil de viata sanatos impreuna cu practicarea unor tratamente simple cu efecte dovedite de-a lungul timpului pot ajuta in intarirea sistemului imunitar si in ameliorarea simptomelor in cazul infectarii cu noul coronavirus?

Ce vei invata din acest webinar? 

  • Poate o alimentatie sanatoasa sa ofere protectie impotriva coronavirusului?
  • Exista anumite alimente care pot slabi sistemul imunitar?
  • Pot anumite suplimente alimentare, vitamine sau minerale sa creasca imunitatea „buna” si astfel sa previna evolutia nefasta a Covid19? Daca da cine are nevoie?
  • Ce alimente sunt indicate daca ar trebui sa ne facem provizii pe termen mai scurt (2 saptamani) sau mai lung (cateva luni)?
  • Este aceasta pandemie si izolarea propusa un moment prielnic pentru a face schimbari hotarate spre o alimentatie sanatoasa?
  • Cum sa faci exercitii fizice in izolare?
  • Ce sa faci atunci cand apar primele simptome ale bolii?
  • Daca medicul decide ca poti fi tratat acasa, ce tratamente hidrotermice poti face singur?
  • Cum putem folosi tratamente hidrotermice in tratarea virozelor obisnuite?

Vor prezenta acest subiect doctorii Nicolae Dan, Directorul centrului lifestyle Herghelia si Sorin Morosan, medic sef centrul lifestyle Herghelia.

Va recomand sa participati pentru a afla informatii noi si utile. Pentru inscrieri, accesati: https://www.viatasisanatate.ro/inscriere-webinar