Exercitii fizice in timpul pandemiei (1)

Cu siguranta ca a ramane activ fizic in aceasta perioada de izolare este o provocare, pe care unii probabil au depasit-o. Insa, am descoperit de ceva vreme (inainte de pandemie), ca a face sport in confortul propriei locuinte nu este imposibil si chiar are unele avantaje.

In primul rand scutesti timpul dus-intors pana la sala, apoi scutesti banii pe abonament si nu in ultimul rand poti face exercitiile fizice cand si cum doresti. Bineinteles, trebuie sa ai motivatie si sa fii perseverent, stand acasa e riscul de a lenevi si a neglija sportul. Si ca sa nu uit… de multe ori doar 15 minute de exercitii de intensitate mare pot echivala din punct de vedere al sanatatii si formei fizice cu o ora jumate la sala.

Secretul este sa ai un antrenor bun. Antrenor acasa? Da, se poate!

Si in acest sens, doresc sa va recomand astazi un canal YouTube, perfect structurat si cu exercitii fizice excelente special concepute pentru persoanele de sex feminin. Video-urile sunt realizate de instructoarea de fitness Cassey Ho si faptul ca are deja peste 5 milioane de abonati spune multe.

Va ofer mai jos 2 sugestii de programe de exercitii (nu dureaza mai mult de 15 minute fiecare).


Puteti gasi programe de activitati fizice pentru tonifierea intregului corp, doar a bratelor, doar a picioarelor sau doar a feselor, etc.

Voi prezenta in curand o recomandare similara si pentru barbati.